JOHAN HEEREN

FOTO

BIOGRAFIE

LINKEN

DISCOGRAFIE

GASTENBOEK

CONTACT

 
 
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

SOCIAL MEDIA

T

F

Y

F

 
 
 
 

* Wie is Johan Heeren?

Johan Heeren is geboren en getogen in Roosendaal en daarmee een rasechte Brabander te noemen. Naast zijn eigen herkenbare warme sound en klankkleur heeft hij een nette uitstraling, is zeer perfectionistisch en beschikt over enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze inmiddels all-round zanger timmert hard aan de muzikale weg en is vastberaden door te gaan met het enthousiasmeren van zijn publiek met zijn grote liefde: muziek!

   
 

* Het begin van de muziekcarričre

De muziekcarričre van Johan Heeren start in 1997. Maar voor deze carričre echt van de grond kwam, was Johan Heeren zeer actief  in de  sportwereld als bodybuilder. Naast een sportcarričre had deze sympathieke Brabander ook veel interesse in muziek. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd  mocht hij een demo-cd opnemen en kwam hij langzaamaan zelf in de muziekwereld terecht. Op deze demo-cd kwamen nummers van zijn grote idool Elvis Presley. De eigenaar van Sportstudio De Bodybuilder, Ger van Lisdonk, waar Johan Heeren nog steeds fanatiek traint, kreeg de CD ook te horen en kwam toen met het leuke idee om ook een CD op te laten nemen voor de leden van de sportschool. Hiermee was de eerste (kerst-)CD van Johan Heeren een feit. Het allereerste optreden van Johan Heeren vond dan ook heel toepasselijk plaats in de sportschool.

   
 

* Amerika

In 1999 kwamen de ouders van Johan in Amerika een groot muziekliefhebber tegen. Moeder Heeren liet hem een cd van haar zoon horen en hij was meteen heel enthousiast. Hij wilde Johan naar Amerika laten komen om hem meer uit zijn muziek te laten halen en hij wilde er ook voor gaan zorgen dat Johan in Amerika kon gaan zingen. Daarop is Johan Heeren 4 maanden in Amerika geweest, heeft workshops gevolgd en ook in verschillende plaatsen opgetreden, waaronder op een grote high-school. Omdat Johan geen werkvergunning kon krijgen, moest hij na 4 maanden weer terug naar Nederland. Zijn verhaal was zo uniek dat hij hiermee zelfs Shownieuws van SBS6 haalde. Dit uitstapje naar Amerika was echt apart en voor Johan Heeren een hele leuke en leerzame ervaring.

   
 

* Landelijk bezig

Na eerst een aantal jaren regionaal bezig te zijn geweest is dit vanaf 2008 veranderd. Johan Heeren startte in 2008 met zijn landelijke carriere bij HVA Productions (Denans) en haalde hier met zijn eerste landelijke single “Alles” de Nederlandstalige Top 30.      

   
 

* Muziekgenre en optredens

Het muziekrepertoire van Johan Heeren bestaat uit eigen Nederlandstalige nummers, bekende Nederlandstalige feest- en luistermuziek en daarnaast ook Engelstalige nummers, waaronder die van zijn grote idolen Elvis Presley en Jack Jersey. Johan Heeren treedt op in Nederland, België en Duitsland, op feesten, partijen en muziekfestivals.

   
 

* CD – albums – singles - videoclips - social media

Gedurende zijn zangcarričre heeft Johan Heeren al tal van singles en albums opgenomen. Veel singles hebben ook een bijbehorende videoclip, welke o.a. op YouTube en zijn website te zien zijn. Op YouTube zijn naast een aantal interviews en videoclips ook diverse filmpjes van zijn optredens te zien. Voor meer actuele informatie kun je Johan Heeren ook volgen via Twitter, Facebook, Hyves en You tube welke via de buttons bovenaan de pagina te bereiken zijn!

   
 

* Johan Heeren

Johan Heeren is geregistreerd bij Sena en de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652071. En is bekend bij diverse regionale en landelijke radio- en tv-stations.

 
 
  © 2010 JOHAN HEEREN  (WEBDESIGN N.LACOURT)

b.t.w nummer: NL003042884B30